Οδοντιατρική Σύννεφα

Ημερολόγιο


Τελευταία δημοσίευση:
5 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη δημοσίευση:
27 Νοεμβρίου 2000

Συντάκτης:
Οδοντιατρική
Μικρές Αγγελίες
Μικρές αγγελίες
Ποιοί μπορούν να δημοσιεύσουν αγγελίες
Στην Οδοντιατρική μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να δημοσιεύσουν αγγελίες, υπό προϋποθέσεις. Μην μας στείλετε την αγγελία σας πριν ενημερωθείτε για τη διαδικασία και τις χρεώσεις.
Διάφορες αγγελίες
Αναζήτηση εργασίας στη γραμματεία οδοντιατρείου - βοηθού
Ενδιαφέρομαι για απογευματινή εργασία, πενθήμερη ή τριήμερη, από τις 18:00 και μετά, με καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης, βοηθού κλπ, σε οδοντιατρείο της Αθήνας

Είμαι απόφοιτη Γενικού Λυκείου, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος λογιστή - φοροτεχνικού Γ΄ τάξης, έχω προχωρημένες γνώσεις Η/Υ, τόσο εμπειρικά όσο και ακαδημαϊκά, (πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής progress certificate του φορέα ECDL αναγνωρισμένο από τον ΟΕΕΚ και το ΕΣΥΔ), καθώς και εκτενή εμπειρία γενικών αλλά και εξειδικευμένων προγραμμάτων και μηχανημάτων γραφείου.

Έχω εκτεταμένη εμπειρία εργασίας σε νομικό, λογιστικό, ιατρικό χώρο, σε τεχνικά γραφεία και σε ευρέως αναγνωρισμένες επιχειρήσεις.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με έχουν βοηθήσει να αναπτύξω ένα δυνατό χαρακτήρα επαγγελματία με θέληση για αποδοτική δουλειά υπό συνθήκες πίεσης χρόνου και όγκου εργασίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :  6974398736 Email

(Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, 19:30)
Συμβουλές
  • Όλες οι αγγελίες ισχύουν με ευθύνη των συναδέλφων, ανεξάρτητα από την ημερομηνία δημοσίευσής τους.
  • Όταν μας ζητηθεί η αφαίρεση μίας αγγελίας, η αγγελία αποσύρεται αυθημερόν.
  • Ανώτατο όριο παραμονής μίας αγγελίας ορίζεται το ένα έτος, αλλά κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει με email την ανανέωσή της.© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2018
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster