Οδοντιατρική
top right
bottom left
Εγγραφή στον κατάλογο
Πληροφορίες εγγραφής στους καταλόγους μας
Καταχώριση στον χάρτη
Καταχωρίστε το ιατρείο σας στον χάρτη της χώρας
Δημοσίευση αγγελίας
Δημοσιεύστε τις αγγελίες σας με φωτογραφίες
Δημοσίευση φωτογραφιών
Μάθετε πώς μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες
Πληρωμές
Οι τρόποι πληρωμής στην Οδοντιατρική
Συνεργασίες
Το περιεχόμενο βασίζεται σε συνεργασίες συναδέλφων
Αναφορά διαδικτύου
Ενημερώστε μας για ότι ενδιαφέρον συναντάτε στο διαδίκτυο
Microsites οδοντιάτρων
Μικρές δικτυακές παρουσιάσεις οδοντιάτρων
Οδοντιατρικό λεξικό
Project για τη δημιουργία ενός οδοντιατρικού λεξικού

valid html5

Valid CSS!

Η Odontiatriki.gr συγκεντρώνει, αξιολογεί και προβάλλει πληροφορίες από τον χώρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής
Η ΕΟΟ θα αποφασίσει πότε χρειάζεται rapid test
Test Ο Υπουργός Υγείας Αθ. Πλεύρης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, προανήγγηλε αλλαγές στην υπουργική απόφαση, που καθορίζει τον τρόπο που θα προσέρχονται οι εμβολιασμένοι ασθενείς στα οδοντιατρεία.
Όπως ανέφερε ο Υπουργός, η Οδοντιατρική Ομοσπονδία είναι αυτή που θα καθορίσει σε ποιες ιατρικές πράξεις θα χρειάζονται rapid test.
Σύμφωνα με τον Υπουργό: "Το θέμα με τους οδοντιάτρους λύθηκε... Κάναμε μια συζήτηση με την Επιτροπή και είπαμε όσοι πηγαίνουν σε ιατρείο να μη χρειάζεται rapid test ούτε ο συνοδός ούτε και ο ασθενής, αλλά υπήρξε ένα κενό με τα αερολύματα...
...Προχθές, στη Επιτροπή, ζήτησα να είναι εκπρόσωπος των οδοντιάτρων και καταλήξαμε σε μια λύση που καλύπτει όλες τις πλευρές. Η ίδια η Ομοσπονδία των οδοντιάτρων θα καθορίσει σε ποιες ιατρικές πράξεις, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, θα χρειάζονται rapid test. Για όλες τις υπόλοιπες πράξεις, ο εμβολιασμένος θα μπορεί να πηγαίνει στον οδοντίατρο χωρίς τεστ".
upload Δημοσιεύθηκε : Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 13:27
Οδηγίες Covid-19 βάσει προφορικής διαβεβαίωσης του Υπουργού
ΕΟΟ Από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εστάλη επείγουσα εγκύκλιος, που περιλαμβάνει νέες οδηγίες για την λειτουργία των οδοντιατρείων, βασισμένες στην προφορική διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας κ. Αθ. Πλεύρη, ότι θα υιοθετηθούν σε επόμενη ΚΥΑ.
Διευκρινίσεις :
 • Ο συνοδός ασθενή, όταν επιβάλλεται η παρουσία του, πρέπει να είναι εμβολιασμένος.
 • Αν δεν έχει εμβολιαστεί, πρέπει να έχει rapid test 48 ωρών.
 • Οι εμβολιασμένοι ασθενείς προσέρχονται κανονικά.
 • Ανεμβολίαστοι ασθενείς προσέρχονται με rapid test 48 ωρών, εκτός από έκτακτη επίσκεψη με χαρακτήρα επείγοντος ή για εκτέλεση πράξης χωρίς παραγωγή αερολύματος.
 • Τα παιδιά σχολικής ηλικίας, θα προσέρχονται με την εξέταση που ήδη έχουν για να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία το σχολικό πρόγραμμα.
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 17:11
Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας
Sima Mε αφορμή την έκδοση της ΚΥΑ που αφορά στην υποχρεωτική διενέργεια αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) και μοριακών (PCR tests) σε ασθενείς και συνοδούς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του κλάδου με τον Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη και παραδόθηκε ψήφισμα το οποίο υπογράφουν οι Πρόεδροι 50 Οδοντιατρικών Συλλόγων από ολόκληρη τη χώρα.
Στην συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΕΟΟ κ. Αθανάσιος Δεβλιώτης, ο Πρόεδρος του ΟΣΑ κ. Αθανάσιος Υφαντής και ο Πρόεδρος του ΟΣΠ κ. Μιχάλης Αγρανιώτης, εξέφρασαν την αντίθεση τους για την αναγκαιότητα και την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων μέτρων και η πολιτική ηγεσία δεσμεύτηκε ότι θα εκδοθεί τροποιητική διευκρινιστική ΚΥΑ, στην οποία θα υπάρχει βελτιωμένη καταγραφή των υποχρεώσεων για όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει και προσέρχονται στα οδοντιατρεία .
Το κείμενο του ψηφίσματος. ( Πηγή : ΟΣΑ )
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 17:51
Ειδική σήμανση περί συμμόρφωσης στον εμβολιασμό
ΟΣΑ Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει τους συναδέλφους ότι, σύμφωνα με το άρθρο 36 του ν. 4829/2021, οι επαγγελματίες που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες, σε ιδιωτικές δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ιδιωτικά οδοντιατρεία), οφείλουν να επικολλούν στην εξωτερική θύρα της δομής ειδικό σήμα, με το οποίο ενημερώνουν τους ασθενείς, ότι όλοι οι εργαζόμενοι στη δομή έχουν εμβολιασθεί, σε συμμόρφωση με τον προαναφερόμενο νόμο.
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 17:51
Πωλείται οδοντιατρικός εξοπλισμός
Αγγελία
Πωλείται οδοντιατρικό μηχάνημα SADENT 2002 (με ISO), από οδοντίατρο προς συνταξιοδότηση, που περιλαμβάνει :
 • Έδρα
 • Unit
 • Προβολέα
 • Πτυελοδοχείο
 • Συρταριέρα
 • Κομπρεσέρ
 • Ακτινογραφικό
 • Πλήρες σετ εργαλείων
 • Πλήρη εξοπλισμό επίπλων γραφείου
Όλα τα μηχανήματα είναι εγκατεστημένα και σε πλήρη λειτουργία. Κάθε έλεγχος δυνατός. Το ιατρείο βρίσκεται στη Λάρισα.
Τιμή  : 3.000€ Φωτογραφία  : Φωτογραφία
Τηλ. Επικοινωνίας : 6944718883
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 17:22 Α2-210913
Επικαιροποιημένες οδηγίες της ΕΟΟ για τον SARS CoV 2
Virus Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εξέδωσε επικαιροποιημένες οδηγίες (Αύγουστος 2021) προς οδοντίατρους, εργαζόμενους σε οδοντιατρεία και ασθενείς, για την αντιμετώπιση της διασποράς του SARS CoV 2.
Με βάση την εξέλιξη της πανδημίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και την επικράτηση της μετάλλαξης D, κρίθηκε απαραίτητη η έκδοση νεότερων οδηγιών, που στοχεύουν στη χάραξη ενός ρεαλιστικού περιγράμματος ενεργειών και δράσεων, που μπορούν να εφαρμοστούν σε ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών που προβλέπονται από την οδοντιατρική περιπτωσιολογία. ( Πηγή : ΟΣΘ )
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 22:48
Χορήγηση βεβαιώσεων λειτουργίας με πιστοποιητικό
ΟΣΑ Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει τους συναδέλφους που θέλουν να πάρουν βεβαίωση λειτουργίας οδοντιατρείου/πολυοδοντιατρείου, ότι η διαδικασία, λόγω της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού όλου του προσωπικού, τροποποιήθηκε.
Από την ισχύ του άρθρου 206 του νόμου 4820/2021 και για όσο διάστημα απαιτηθεί, προκειμένου να χορηγηθεί η βεβαίωση λειτουργίας θα πρέπει να προσκομίζεται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε νόσησης από τον κορωνοϊό (εντός εξαμήνου από τη νόσηση) είτε πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής για εξαίρεση από τη διενέργεια εμβολιασμού, όσον αφορά τον οριζόμενο επιστημονικά υπεύθυνο της μονάδας.
upload Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 10:58
Ζητείται Ενδοδοντολόγος στην Κόρινθο
Αγγελία
Ζητείται Ενδοδοντολόγος από εξειδικευμένο ιατρείο, για συνεργασία σε τακτική βάση.
Περιοχή : Κόρινθος
Για βιογραφικά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο email : dentist.g71@hotmail.com
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 18:07 Α1-210906
Timologio
ΑΑΔΕ Το timologio είναι μία εφαρμογή, που παρέχει δωρεάν η ΑΑΔΕ, για ψηφιακή έκδοση των παραστατικών της επιχείρησης και την ταυτόχρονη διαβίβασή τους στo myDATA.
Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες είτε δεν διαθέτουν κάποιο μηχανογραφικό σύστημα είτε αυτό που χρησιμοποιούν δεν καλύπτει πλέον τις καθημερινές τους ανάγκες.
Μέσα από ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο περιβάλλον, μια επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει το προφίλ της, να συνθέσει το πελατολόγιό της, να οργανώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να εκδώσει τα παραστατικά της, αποστέλλοντας ταυτόχρονα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην πλατφόρμα του myDATA.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 19:46
Άσμα ασμάτων
Άλλαξε η πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Υγείας
Πλεύρης Ο ανασχηματισμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη άλλαξε τα πρόσωπα που ηγούνται του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα στην θέση του Υπουργού, τον Βασίλη Κικίλια διαδέχεται ο βουλευτής της Α' Αθηνών Αθανάσιος Πλεύρης και Αναπληρώτρια Υπουργός αναλαμβάνει, στη θέση του Βασίλη Κοντοζαμάνη, η Μίνα Γκάγκα, Πνευμονολόγος και Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Ο Βασίλης Κικίλιας τον Απρίλιο του 2020 ήταν ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης με 71,7% θετικές κρίσεις (MRB, STAR), αλλά ακόμα και πριν δύο μήνες, τον Ιούνιο του 2021, βρισκόταν στη δεύτερη θέση δημοφιλίας, πίσω από τον Υπουργό των Εξωτερικών Νίκο Δένδια (MRB, Τα ΝΕΑ).
Φαίνεται πως από τις πρώιμες δάφνες περάσαμε στην αποδοκιμασία της διαχείρισης της πανδημίας, βλέποντας πως ο κόσμος εμφανίζεται πλέον δυσαρεστημένος σε αυτή τη φάση, πρωτίστως για την αναποτελεσματικότητα στην κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών, αλλά και στην εξέλιξη που έχει πάρει το θέμα της πανδημίας.
Τώρα για ποιό λόγο ο πρωθυπουργός επιμένει, μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βορίδη, να τοποθετεί στο Υπουργείο Υγείας έναν ακόμα πολιτικό με ακροδεξιές πολιτικές θέσεις, δικηγόρο στο επάγγελμα, να διαχειριστεί εν μέσω πανδημίας την υγειονομική κρίση, μόνο ο ίδιος το ξέρει.
Είναι μία παλιά πολιτικάντικη συνταγή, να τοποθετείς έναν άσχετο υπουργό, βάζοντάς του δίπλα έναν σχετικό με το αντικείμενο Αναπληρωτή ή Υφυπουργό, για να εξισορροπήσεις την ηγεσία, δείχνει όμως πως τέτοιες αποφάσεις του πρωθυπουργού παίρνονται με προτεραιοποίηση στις κομματικές ισορροπίες και όχι στις επιτακτικές ανάγκες της σημερινής πραγματικότητας.
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 13:24
Dentist required in the UK – Visa provided
Αγγελία
Bupa Dental Care UK have fantastic opportunities for dentists from Greece to work within the UK's National Health Service (NHS) as an employed dentist.
Our offer to you :
 • Guaranteed earnings with private potential
 • Skilled Worker Visa - sponsorship available
 • No mentor fees
 • No General Dental Council fees
 • No indemnity fees
 • Best employee benefits in dentistry
 • Flexible working patterns
 • Experienced mentor provided
We offer a bespoke programme of development in your first year with us - alongside a dedicated clinical mentor - to support you on your way to becoming a fully qualified NHS dentist.
Being part of a global dental network, we have practices across the world, we can offer dentists a support network like no other - and with the facilities to match.
Our practices offer modern working enviroments with the latest technologies with dedicated, qualified support staff.
Furthermore, if you need sponsorship to work in the UK, Bupa can provide you with a Skilled Worker Visa (Health & Care).
Apply today for further conversations.
Apply link : https://bit.ly/38uz5pX
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 16:11 Α1-210826
Ανάρτηση ειδοποιητηρίων ασφαλιστικών εισφορών Ιουλίου 2021
ΕΦΚΑ Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τρίτης 24/8/2021 αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Ιουλίου 2021, για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες, με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την
Τρίτη 31 Αυγούστου 2021
Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 12:27
Λόγοι και διαδικασία απαλλαγής από την υποχρέωση εμβολιασμού
ΦΕΚ Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του Αν. Υπουργού Βασίλη Κοντοζαμάνη, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3794/13-8-2021, τεύχος δεύτερο, ορίζεται η διαδικασία και οι λόγοι απαλλαγής από την υποχρέωση του εμβολιασμού, για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Από το υποχρεωτικό μέτρο του εμβολιασμού εξαιρούνται τα φυσικά πρόσωπα τα οποία :
 • Εμφάνισαν σοβαρή αλλεργική αντίδραση (πχ αναφυλαξία) μετά τη χορήγηση προγούμενης δόσης του εμβολίου
 • Έχουν διαγνωσμένη αλλεργία σε συστατικό του εμβολίου
 • Εμφάνισαν σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία, μετά την πρώτη δόση των εμβολίων Astra Zeneca και Janssen/Johnson & Johnson
 • Έχουν ιστορικό θρομβοπενίας οφειλόμενης στην ηπαρίνη ή με ιστορικό αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου ή με σύνδρομο διαφυγής τριχοειδών
 • Έχουν ιστορικό μυοκαρδίτιδας πριν από τον εμβολιασμό
 • Έχουν διαγνωσθεί με περικαρδίτιδα ή μυοκαρδίτιδα, μετά την 1η δόση mRNA εμβολίου
Στις 2 πρώτες περιπτώσεις, μπορεί να εξεταστεί ο εμβολιασμός με εμβόλιο διαφορετικού τύπου.
Αρμόδιες για τη λήψη απόφασης απαλλαγής από τον εμβολιασμό είναι τριμελείς επιτροπές που έχουν συσταθεί ανά υγειονομική περιφέρεια.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων απαλλαγής ήταν εξαιρετικά σύντομη, μόλις 3 εργασίμων ημερών, από τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ (13 Αυγούστου).
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 17:44
Ζητείται βοηθός οδοντιάτρου
Αγγελία
Ζητείται βοηθός οδοντιάτρου σε σύγχρονο οδοντιατρείο, στο κέντρο της πόλης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Πρόκειται για οδοντιατρείο ειδικοτήτων, που απασχολεί δύο οδοντιάτρους και δύο βοηθούς. Η θέση αφορά την αντικατάσταση του ενός βοηθού.
Ωράριο εργασίας :
Δευτέρα & Τρίτη: 13:30-21:30, Τετάρτη: 08:00-16:00, Πέμπτη: 12:00-20:00 και Παρασκευή: 08:00-16:00 ή 11:30-19:30 (εναλλάξ).
Περιγραφή καθηκόντων :
 • Υποδοχή και προετοιμασία ασθενών
 • Εργαλειοδοσία
 • Βοήθεια κατά την κλινική πράξη
 • Τηλεφωνική/γραμματειακή υποστήριξη
 • Επικοινωνία με προμηθευτές και οργάνωση παραγγελιών
 • Απολύμανση/αποστείρωση/καθαριότητες
Απαραίτητα προσόντα :
 • Γνώση της αγγλικής γλώσσας
 • Ικανότητα χειρισμού Η/Υ
Παροχές :
 • Καθαρές μηνιαίες αποδοχές 700 ευρώ (14 μισθοί)
 • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη
Αποστολή βιογραφικών : στο contact@soros.gr
upload Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 18:51
Ζητείται Οδοντίατρος στη Ρόδο
Αγγελία
Ζητείται οδοντίατρος για μόνιμη απασχόληση. Μισθός με ποσοστά 20-30%.
Περιοχή : Ρόδος
Αποστολή βιογραφικού στο : applydentist@hotmail.com
upload Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 19:04 Α1-210811
Υποχρέωση εμβολιασμού οδοντιάτρων & προσωπικού οδοντιατρείων
Εμβόλιο Σύμφωνα με το νόμο 4820-2021 (ΦΕΚ 130Α) προβλέπεται ότι "Για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, εμβολιάζεται υποχρεωτικά κατά του κορωνοϊού COVID-19 όλο το προσωπικό (ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό) σε ιδιωτικές, δημόσιες και δημοτικές δομές υγείας (διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αποκατάστασης, κλινικές, νοσοκομεία, δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (εδώ περιλαμβάνονται Οδοντιατρεία και Πολυοδοντιατρεία), μονάδες νοσηλείας, Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας)."
Για τα Οδοντιατρεία/Πολυοδοντιατρεία, το υπόχρεο προσωπικό πρέπει να λάβει την πρώτη ή τη μοναδική δόση εμβολίου έως την
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021
Η ολοκλήρωση του εμβολιαστικού κύκλου θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο.
Για την πιστοποίηση της ανωτέρω υποχρέωσης εμβολιασμού, απαιτείται επίδειξη ψηφιακού πιστοποιητικού COVID – 19 της ΕΕ, ή βεβαίωση εμβολιασμού, ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου. ( Πηγή : ΟΣΘ )
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 18:37
Πωλείται Ενδοστοματικός Scanner
Αγγελία
Πωλείται ενδοστοματικός scanner Medit i500. Αγορά 12/2020, ολοκαίνουριος, ελάχιστη χρήση λόγω αντικατάστασης με άλλο σαρωτή.
Περιοχή : Καλαμάτα
Τηλέφωνο : 2721088886 Email
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 13:00 Α2-210722
Πρόσκληση για αναφορά σχετικά με τα mRNA εμβόλια
Pfizer Από την Pfizer Hellas εστάλη στον Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία ενημερωτική επιστολή που αναφέρεται στα μέχρι στιγμής δεδομένα πρόκλησης μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, μετά από τη χορήγηση των mRNA εμβολίων έναντι της νόσου COVID 19, COMIRNATY (BIONTECH/PFIZER) και SPIKEVAX (πρώην εμβόλιο της Moderna).
Τα ανωτέρω εμβόλια έχουν λάβει Άδεια Κυκλοφορίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με έγκριση υπό όρους και τελούν υπό συμπληρωματική παρακολούθηση. Αυτό θα επιτρέψει τον γρήγορο προσδιορισμό νέων πληροφοριών ασφάλειας, γι' αυτό ζητείται από όλους τους επαγγελματίες υγείας να αναφέρουν οποιεσδήποτε πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συνδέονται με αυτά.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορούν να αναφέρονται σύμφωνα με το εθνικό σύστημα αυθόρμητων αναφορών, στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, Τμήμα Ανεπιθύμητων Ενεργειών, με την υποβολή Κίτρινης Κάρτας (ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου).
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 00:06
Οδοντίατροι Αυγούστου στην Αττική
ΟΣΑ Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής καλεί τους συναδέλφους, στην περίπτωση που επιθυμούν, να δηλώσουν τη συμμετοχή στη λίστα των οδοντιατρείων που θα παραμείνουν ανοιχτά τον Αύγουστο.
Στη δήλωσή τους οι συνάδελφοι θα αναφέρουν την περίοδο της λειτουργίας τους, αν δηλαδή αυτή αφορά ολόκληρο τον μήνα ή ορισμένες μέρες.
Οι ασθενείς θα ενημερώνονται για τα οδοντιατρεία που θα είναι ανοιχτά κοντά τους είτε από την ιστοσελίδα, είτε από τα γραφεία του Συλλόγου.
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 01:49
The role of non ionizing and ionizing radiation against COVID-19
ΕΦΙΕ Η Μονάδα Ακτινοφυσικής του Β΄Εργαστηρίου Ακτινολογίας ΕΚΠΑ και η Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ) σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε διαδικτυακή ημερίδα υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιατρικής Φυσικής (EFOMP) με θέμα «The role of non ionizing and ionizing radiation against COVID-19».
Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 17:30 - 20:50
Mπορείτε να συνδεθείτε μέσω κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνεται στην μνήμη της εκλιπoύσας συναδέλφου, Μ. Κοτζασαρλίδου, η οποία έχασε τη μάχη ενάντια στον Covid-19. ( Πηγή : ΟΣΑ )
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 20:00
ADA - FDI 2021 World Dental Congress – Special Edition
Sydney 2021 Το πρώτο πλήρως διαδικτυακό συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Αυστραλιανή Οδοντιατρική Ομοσπονδία με την Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία, θα λάβει χώρα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
26-29 Σεπτεμβρίου 2021
Θέμα του συνεδρίου : "Διδάσκοντας την Οδοντιατρική Αριστεία".
Η εικονική εκδήλωση επιδιώκει την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των επαγγελματιών της στοματικής υγείας, καινοτόμων βιομηχανιών και αφοσιωμένων ενδιαφερόμενων μερών, για την αύξηση της φωνής της κοινότητας της στοματικής υγείας και την προώθηση της άσκησης της οδοντιατρικής παγκοσμίως.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 20:47
3μηνη - 4μηνη παράταση έναρξης εφαρμογής του myDATA
Mydata Νέο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των ηλεκτρονικών βιβλίων ανακοίνωσαν το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της efsyn.gr, η έναρξη των ηλεκτρονικών βιβλίων από τις επιχειρήσεις, που κανονικά θα ξεκινούσε την 1η Ιουλίου, μετατίθεται για
1 Οκτωβρίου 2021 / 1 Νοεμβρίου 2021
Συγκεκριμένα, από 1/10/2021 διαβιβάζουν υποχρεωτικά τα παραστατικά εσόδων τους, που εκδίδουν από την ημερομηνία αυτή και μετά: οι επιχειρήσεις (φυσικά και νομικά πρόσωπα) με διπλογραφικά βιβλία με τζίρο άνω των 50.000 ευρώ και οι επιχειρήσεις (φυσικά και νομικά πρόσωπα) με απλογραφικά βιβλία με τζίρο άνω των 100.000 ευρώ.
Από 1/11/2021 διαβιβάζουν υποχρεωτικά τα παραστατικά εσόδων τους όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις.
Τα παραστατικά εσόδων που έχουν εκδώσει ή θα εκδώσουν οι επιχειρήσεις μέχρι την ημερομηνία έναρξης υποχρεωτικής διαβίβασης, πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα του myDATA το αργότερο έως την 31/3/2022. Σημειώνεται ότι ειδικά για το 2021 η υποχρέωση διαβίβασης αφορά μόνο τα παραστατικά εσόδων και όχι τους λογιστικούς χαρακτηρισμούς εξόδων.
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 18:23
Διαδικτυακό σεμινάριο Ενδοδοντίας
EΕΕ Η Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα : "Το CBCT στην Ενδοδοντία: υπερβολή ή πανάκεια;".
Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 21:00
Συντονίστρια: Μαρία Γεωργοπούλου, Καθηγήτρια Ενδοδοντίας ΕΚΠΑ
Ομιλητές: Χρήστος Αγγελόπουλος, Καθηγητής Ακτινοδιαγνωστικής ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Ειδικευμένος Ενδοδοντολόγος.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 20:30
Διαδικτυακό σεμινάριο ΟΕΕ
ΟΕΕ Η Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα : "Θεραπευτική αντιμετώπιση σχιστιών του προσώπου".
Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 11:00
Ομιλητές: Απόστολος Τσολάκης, Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, Μιχάλης Μαρουλάκος, Αθανάσιος Ξωφύλλης.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν Μόρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων.
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 21:36
Πρακτικό σεμινάριο ΕΣΟ
ΕΣΟ Η Εταιρεία Σύγχρονης Οδοντιατρικής διοργανώνει πρακτικό σεμινάριο με θέμα "Ψηφιακή αποτύπωση: Συνδυάζοντας τις βασικές αρχές με τα σύγχρονα ψηφιακά πρωτόκολλα".
Σάββατο 26 Ιουνίου 2021
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου, με ομιλητές: Γιώργο Κουβελιώτη, Θεόδωρο Τασόπουλο, Προσθετολόγους.
Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ και ο τόπος διεξαγωγής του, Κοδριγκτώνος 11, Πεδίον Άρεως, Αθήνα.
upload Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 00:38
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων
ΕΚΠΑ Το National and Kapodistrian University of Athens MBA είναι πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη "Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων" του ΕΚΠΑ. Η επιτυχής παρακολούθηση 16 μαθημάτων οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την
Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
Το πρόγραμμα προσφέρει 4 αντικείμενα φοίτησης, περιλαμβανομένου ΜΒΑ με ειδίκευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.
Οι φοιτητές καθορίζουν διαρκώς την ένταση των σπουδών τους, ανάλογα με τον ρυθμό της ζωής τους. Η ελάχιστη διάρκεια φοίτησης είναι 2 ακαδημαϊκά έτη (full time), ενώ η μέγιστη 4 ακαδημαϊκά έτη (part time).
Το κόστος παρακολούθησης κάθε θεματικής ενότητας ανέρχεται στα 1.450 ευρώ.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 18:32
Ζητείται Οδοντίατρος στην Καβάλα
Αγγελία
Ζητείται οδοντίατρος για να στελεχώσει την ομάδα μας στην ORAL DENTAL CLINIC. Απαραίτητα προσόντα, ευχάριστη προσωπικότητα, ομαδικό πνεύμα και όρεξη για συνεχή επιμόρφωση.
Περιοχή : Καβάλα
Κινητό : 6947901810 Email
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 13:49 Α1-210610
Ενοικίαση χώρου πρώην οδοντιατρικής κλινικής
Αγγελία
Ενοικιάζεται ισόγειο 89τμ, επαγγελματικός χώρος για οδοντιατρείο, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού ΗΣΑΠ.
Περιοχή : Νέο Ηράκλειο Αττικής (Κέντρο)
Πρόκειται για πρώην οδοντιατρική κλινική που λειτουργούσε για περισσότερο από 20 έτη. Διαθέτει αναμονές για 3 έδρες, σε 3 ξεχωριστά δωμάτια, ειδικό χώρο για πανοραμικές ακτινογραφίες, μεγάλη αίθουσα αναμονής, WC, διαμπερές, με αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, σε καλή κατάσταση.
4 Φωτογραφίες  : Φωτογραφία Κινητό : 6977337103 Email
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 16:30 Α3-210608
Ενημέρωση για τα self test
ΟΣΠ Από τη Δευτέρα 7/6/2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έως 13/6/2021, οι εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού, του δημόσιου τομέα και οι αυτοαπασχολούμενοι, θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τρία δωρεάν self test (για την τρέχουσα και τις 2 επόμενες εβδομάδες).
Σύμφωνα με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσο, η πολιτική δωρεάν διανομής self test, μέσω των φαρμακείων, ολοκληρώνεται για τον μήνα Ιούνιο έως 19/6.
Η πολιτική της δωρεάν διάθεσης self test θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού, σε ομάδες δικαιούχων και από κανάλια διανομής που θα εξειδικευτούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. ( Πηγή : skai.gr )
Υπενθυμίζεται ότι το self test διενεργείται υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση του/ης εργαζομένου/ης στον τόπο παροχής εργασίας και έχει ισχύ για μία εβδομάδα από την ημέρα διενέργειάς του.
Οι εργαζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του self test, οποιαδήποτε ημέρα έως και 13/6/2021. ( Πηγή : ΟΣΠ )
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 14:37
Πωλούνται οδοντιατρικά μηχανήματα
Αγγελία
Πωλούνται, τα εξής οδοντιατρικά μηχανήματα, χωρίς CE:
 1. Κομπρεσέρ Kaeser με διπλή κεφαλή και ξηραντήρα, 200€
 2. Τροχήλατο Ακτινογραφικό Belmond Ιαπωνίας, 200€
 3. Κλίβανος ξηράς TAU, 50€
 4. Κλίβανος ξηράς Melag, 100€
Περιοχή : Άγιος Στέφανος Αττικής
4 Φωτογραφίες  : Φωτογραφία Τηλ. Επικοινωνίας : 6944722802
upload Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 19:48 Α2-210604
Πώληση οδοντιατρικού εξοπλισμού 16.000 ευρώ & ενοικίαση χώρου
Αγγελία
Πωλούνται, λόγω επικείμενης συνταξιοδότησης:
 • Οδοντιατρικό Μηχάνημα (Belmond Clesta II με ενδοστοματική κάμερα, ηλεκτρονικό υπολογιστή και οθόνη, Japan, Jan. 2010, με CE)
 • Καρεκλάκι Adec, USA
 • Χειρουργική αναρρόφηση Dürr με CE
 • Σύστημα Θερμοπλαστικοποιημένης Γουταπέρκης (System B και Obtoura III Max, με CE)
 • Μοτέρ Ενδοδοντίας Dentsply, με CE και Μειωτική Χειρολαβή Bien Air
 • Εντοπιστής ακρορριζίου Dentsply, με CE
 • Ασύρματη συσκευή Φωτοπολυμερισμού Led Ivoclar BluePhase, με CE
 • Συσκευή Υπερήχων TMS, με CE και 2 ξέστρα
 • Ηλεκτροτόμος Xo Denmark, με CE και 7 ηλεκτρόδια
 • Πολλά set εξεταστικών Εργαλείων, Εξακτικά και Χειρουργικά Aesculap και Martin, Περιοδοντίου Hu Friedy, Μεταλλικά δισκάρια COE USA, κλπ
 • Εργαλεία Προσθετικής Εμφυτευμάτων Straumann, Brånemark, Southern, Xive
 • (3) Χειρολαβές airotor W.H ALEGRA με CE, (2) Χειρολαβές airotor W.H Led SYNOA με CE, (3) Χειρολαβές μικρομότορ B.A.
 • Μεταλλικά Ερμάρια Ιατρείου και Βοηθητικής Κουζίνας - Αποθήκης
 • (2) Τροχήλατες μεταλλικές συρταριέρες
 • Πολλά αναλώσιμα υλικά, (αποτυπωτικά, σύνθετες ρητίνες, ρίνες χειρός και μηχανοκίνητων συστημάτων ενδοδοντίας, φρέζες και διαμάντια κοπής, κλπ)
 • Ψυγειάκι τύπου mini bar
 • Μικρό Ψυγείο Βοηθητικής Κουζίνας
 • Συσκευή Καθαρισμού και Λίπανσης Χειρολαβών Assistina W.H 301 Plus με CE
 • Λοιπός εξοπλισμός υποστήριξης
 • Έπιπλα χώρου αναμονής, γραφείο, Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, εκτυπωτής- scanner, κλπ
Ενοικιάζεται ο χώρος, 72τμ για 1 ή 2 ιατρεία, σε κεντρικότατο σημείο (Εμπορικό Κέντρο).
Περιοχή : Άγιος Στέφανος Αττικής
7 Φωτογραφίες  : Φωτογραφία Τηλ. Επικοινωνίας : 6944722802
upload Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 18:13 Α2Α3-210604b
Μεταβίβαση οδοντιατρείου (από 16.000 έως 18.000 ευρώ)
Αγγελία
Μεταβιβάζεται εν λειτουργία οδοντιατρείο σε νέο συνάδελφο οδοντίατρο (πελατολόγιο, website, φωτογραφικό αρχείο, κλπ), λόγω επικείμενης συνταξιοδότησης. Ιδανικό επίσης, για συνάδελφο Ενδοδοντολόγο.
Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του Αγίου Στεφάνου Αττικής (Εμπορικό Κέντρο) και λειτουργεί αδιάλειπτα επί 30 έτη, από (2) οδοντίατρους, σε ιδιόκτητο χώρο.
Διαδικασία Μεταβίβασης:
Πώληση Μηχανημάτων, Εργαλείων, Υλικών, Εγκαταστάσεων και λοιπού εξοπλισμού υποστήριξης (σαλόνι, γραφείο, κλπ) και
Ενοικίαση του χώρου, 72τμ.
Περιοχή : Άγιος Στέφανος Αττικής
7 Φωτογραφίες  : Φωτογραφία Τηλ. Επικοινωνίας : 6944722802
upload Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 18:13 Α2Α3-210604
Dental Traumatology in Children
ΕΠΕ Η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία διοργανώνει το 23° Σεμινάριο Συνεχούς Επιμόρφωσης με θέμα : "Dental Traumatology in Children : An overview and a Focus on Emerging Therapies".
Σάββατο, Κυριακή 19-20 Ιουνίου 2021
Πρόκειται για υβριδικό σεμινάριο (διεξάγεται δια ζώσης και διαδικτυακά) με προβλεπόμενη χορήγηση 11,5 μορίων ΜΕΕΟ, που θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας "Γ. Κοτζιάς", στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (Τετραπόλεως 18, Γουδή).
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 30 Μαΐου 2021 19:52
Ζητούνται Οδοντίατροι στα Ιωάννινα
Αγγελία
Πολυοδοντιατρείο αναζητά Οδοντίατρους για την στελέχωση των νέων τμημάτων του.
Περιοχή : Ιωάννινα
Προσφέρεται πλήρες πακέτο αποδοχών, διετές συμβόλαιο, δυνατότητα διαμονής, εξαιρετικές προοπτικές μακροχρόνιας συνεργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης.
Στους κατάλληλους συνεργάτες παρέχεται συνεχής επαγγελματική εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου και δυνατότητα συνεργασίας με τις υπόλοιπες κλινικές της εταιρείας.
Οι θέσεις αφορούν:
 • Γενική Οδοντιατρική, θέση κατάλληλη και για πρόσφατους αποφοίτους Αθήνας/Θεσσαλονίκης - Πλήρης απασχόληση
 • Οδοντίατρος με μετεκπαίδευση στην Αισθητική/Επανορθωτική Οδοντιατρική - Πλήρης απασχόληση
 • Οδοντίατρος με εξειδίκευση στην Ενδοδοντία - Πλήρης/μερική απασχόληση
Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες συνεργασίας και πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, καλούνται να αποστείλουν άμεσα σύντομη συνοδευτική επιστολή και βιογραφικό σημείωμα (με επαγγελματική φωτογραφία) στο email: hr@frontida-dental.gr
Οι πληροφορίες σας και το ενδιαφέρον σας για τις θέσεις είναι εμπιστευτικές.
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 13:45 Α1-210527
Υποχρέωση διενέργειας self test
ΟΣΑ Στα πλαίσια κοινών υπουργικών αποφάσεων που έχουν τεθεί σε ισχύ, οι οδοντίατροι και το προσωπικό οδοντιατρείων και πολυοδοντιατρείων θα διενεργούν διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό covid-19, μία φορά την εβδομάδα, πριν την προσέλευση του εργαζομένου στον τόπο εργασίας, έως και 24 ώρες.
Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού test θα γίνεται δωρεάν από φαρμακείο, με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και κάποιου στοιχείου ταυτοποίησης και το αποτέλεσμα θα δηλώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr
Ο εργοδότης δεν επιτρέπεται να απασχολήσει εργαζόμενο, εφόσον δεν έχει προβεί σε δήλωση του αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου ή έχει δηλώσει θετικό αποτέλεσμα. ( Πηγή : ΟΣΑ )
upload Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 00:51
Συμμετοχή σε ερευνητική μονογραφία
Έρευνα Η κα Μαρία Αντωνιάδου, Επίκουρη Καθηγήτρια στην Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας, στα πλαίσια μονογραφίας της, εξετάζει το θέμα : "Διερεύνηση της επίδρασης της πανδημίας COVID-19 στην επαγγελματική ζωή Ελλήνων Οδοντιάτρων".
Σκοπός της ερευνητικής μονογραφίας είναι η διερεύνηση της συσχέτισης του βαθμού της εργασιακής εξουθένωσης, ως προς την ποιότητα ζωής των οδοντιάτρων και ως προς την ποιότητα των οδοντιατρικών υπηρεσιών που παρέχουν.
Στο ερωτηματολόγιο της έρευνας διευκρινίζονται σημεία όπως οι πηγές άγχους και ο τρόπος που το αντιμετωπίζουν, αν έχουν υποστήριξη από τον στενό και ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο, αν βιώνουν επαγγελματική εξουθένωση ή έχουν αναπτύξει σε κάποιο βαθμό επαγγελματική ανθεκτικότητα και τέλος εκτίμηση της ποιότητας της ζωής τους γενικότερα αλλά και ειδικότερα την συγκεκριμένη περίοδο της πανδημίας στην Ελλάδα.
Η συμμετοχή σας γίνεται με την συμπλήρωση ερωτηματολογίου εντός 15 λεπτών.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 23 Μαΐου 2021 19:32
Πωλείται οδοντιατρικός εξοπλισμός
Αγγελία
Πωλείται οδοντιατρικός εξοπλισμός, λόγω συνταξιοδότησης. Δίνονται συνολικά.
 1. Ηλεκτρική καρέκλα UDENT
 2. Καρεκλάκι ιατρού SADENT
 3. Unit FARO
 4. Δύο γωνιακές airotor CAVO
 5. Μία γωνιακή micromotor
 6. Μία ευθεία micromotor
 7. Ένα κομπρεσέρ KAESER
 8. Ένας προβολέας FARO
 9. Μηχανοκίνητη συσκευή ενδοδοντίας DENTSPLY - Μειωτική χειρολαβή
 10. Εντοπιστής ακρορριζίου DENTSPLY
 11. Ηλεκτρικός κλίβανος αποστείρωσης AESCULAP
 12. Αυτόκαυστο MELATRONIK
 13. Ένας δονητής αμαλγάματος ULTRAMAT
 14. Ένα ακτινογραφικό μηχάνημα
 15. Σκοτεινός θάλαμος εμφάνισης ακτινογραφιών
 16. Μεταλλική εργαλειοθήκη
 17. Ένα μεταλλικό τροχήλατο τραπεζάκι
 18. Μεταλλικά ερμάρια
 19. Συσκευή πολυμερισμού ρητινών KULZER
 20. Διάφορα μικροεργαλεία / δισκάρια αποτύπωσης
 21. Συσκευή υπερήχων EMS ενσωματωμένη στο Unit
 22. Μία χειρουργική αναρρόφηση
 23. Μία συσκευή υπερήχων καθαρισμού εργαλείων SULTAN-PROSONIC
 24. Ένας αποστειρωτήρας άλατος Ενδοδοντίας
 25. Εργαλεία Εξακτικής
 26. Σύστημα θερμαινόμενης γουταπέρκας DENTSPLY (για Thermafil)
 27. Εργαλεία Περιοδοντίου
Περιοχή : Μαρούσι
Τηλ. Επικοινωνίας : 6977252663 Τιμή : 4.500€
upload Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 10:04 Α2-210521
BaSS Virtual Symposium
ΟΣΑ Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Βαλκανική Στοματολογική Εταιρία (BaSS), διοργανώνουν το πρώτο BaSS Symposium, σε διαδικτυακή μορφή.
Σάββατο 22 Μαΐου 2021
Στο συμπόσιο θα αναπτύξουν τη θεματολογία ομιλητές από τις χώρες μέλη της Βαλκανικής Στοματολογικής Εταιρίας που διαμένουν στην αλλοδαπή και διακρίνονται στον τομέα τους.
Η εγγραφή και η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.
Πληροφορίες, Πρόγραμμα, Εγγραφή.
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 18 Μαΐου 2021 10:10
Παγκόσμια Ημέρα Ορθοδοντικής Υγείας
Ortho Day Σύμφωνα με δελτίο τύπου της, η Εταιρεία Ορθοδοντικής & Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ορθοδοντικής Υγείας 2021 διοργανώνει δύο εκδηλώσεις:
Ένα προληπτικό πρόγραμμα ορθοδοντικής εξέτασης στη δομή φιλοξενίας ανηλίκων προσφύγων της "Ευρωπαϊκής Έκφρασης" στην Αθήνα, με την εθελοντική συμμετοχή μελών της Εταιρείας, σε συνεργασία με το "Χαμόγελο του Παιδιού"
Σάββατο 15 Μαΐου 2021 11:00 - 14:00
Μία επετειακή διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Παιδιά με ειδικές ανάγκες: αξίζουν ορθοδοντική φροντίδα;" και ομιλητή τον Δρ Γρ. Αντωναράκη, Επικ. Καθ. Πανεπιστημίου της Γενεύης.
Κυριακή 16 Μαΐου 2021 11:00
upload Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 15:21
Εξετάσεις Ορθοδοντικής Ειδικότητας στην Αθήνα
ΕΟΟ Με απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, ορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων για την οδοντιατρική ειδικότητα της Ορθοδοντικής, περιόδου Ιουνίου 2021, της οποίας η επιτροπή εδρεύει στην Αθήνα.
Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 10:30
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών (Θηβών 2, Γουδή, απέναντι από το Νοσοκομείο "Παίδων"), στον 4° όροφο.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι από την Τρίτη 11 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαΐου.
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 20:55
Πώληση οδοντιατρικού εξοπλισμού & ενοικίαση οδοντιατρείου
Αγγελία
Ενοικιάζεται οδοντιατρείο και πωλείται ο εξοπλισμός λόγω συνταξιοδότησης.
Ο βασικός εξοπλισμός (αγορά 2009) περιλαμβάνει:
 • Ακτινογραφικό Fona
 • Έδρα Anthos A3
 • Unit Anthos A3
 • Μεταλλική εργαλειοθήκη
 • Κάθισμα οδοντιάτρου
 • Κομπρεσέρ
 • Ισχυρή αναρρόφηση
 • Χειρολαβές
 • Ενσωματωμένους υπέρηχους ΕMS
 • Εργαλεία
Περιοχή : Σκάλα Λακωνίας
Φωτογραφία  : Φωτογραφία Τηλ. Επικοινωνίας : 6944348573
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 3 Μαΐου 2021 08:00 Α2Α3-210503
Συνέχιση διαδικασίας εμβολιασμού οδοντιάτρων
ΟΣΑ Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, με έγγραφό της ενημέρωσε τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, ότι θα στείλει στο Υπουργείο Υγείας, νέα συμπληρωματική κατάσταση όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν στείλει μέχρι τώρα τα στοιχεία τους, δηλώνοντάς τα ως την
Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 12:00
Επίσης, όσοι απασχολούν βοηθούς, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν σταλεί τα στοιχεία τους στο Σύλλογο, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο email του συλλόγου.
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 20 Απριλίου 2021 21:56
Διαδικτυακό σεμινάριο ΟΣΘ
ΟΣΘ Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "Οι σύνδεσμοι ημιακριβείας ως σύμμαχοι συγκράτησης στις επένθετες οδοντοστοιχίες".
Θα το παρουσιάσει η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ, Όλγα Νάκα, DDS, MClinDent, PhD, FICD.
Τρίτη 20 Απριλίου 2021 20:00
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν από τον ακόλουθο σύνδεσμο.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 18 Απριλίου 2021 18:45
Ζητούνται Παιδοδοντίατρος & Οδοντίατρος
Αγγελία
Από το οδοντιατρείο της κας Αστρινάκη Τίνας ζητούνται για εργασία οι παρακάτω ειδικότητες:
 1. Παιδοδοντίατρος για συνεργασία σε τακτική βάση, ώστε να αναλάβει τους μικρούς ασθενείς του ιατρείου και τα άτομα με ειδικές ανάγκες
 2. Νέα/νέος Χειρουργός Οδοντίατρος για μακροπρόθεσμη συνεργασία και πλήρη απασχόληση, με ενδιαφέρον στις θεραπευτικές πράξεις και την πρόληψη
Περιοχή : Τυμπάκι Ηρακλείου
Τηλέφωνο : 6973234571 Αποστολή βιογραφικών στο Email
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 13 Απριλίου 2021 13:35 Α1-210413b
Ζητείται Ορθοδοντικός για συνεργασία
Αγγελία
Ζητείται Ορθοδοντικός, από σύγχρονο, με μεγάλο πελατολόγιο οδοντιατρείο, για να αναλάβει τα ορθοδοντικά περιστατικά, σαν εξωτερικός συνεργάτης.
Περιοχή : Χανιά
Διαθεσιμότητα απογεύματα και Σαββατοκύριακα, σε πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο.
Παρέχεται δωρεάν οδοντιατρικό λογισμικό διαχείρισης ασθενών.
Επικοινωνία : 6977329589 Email
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 13 Απριλίου 2021 12:49 Α1-210413
400 ευρώ: Κοινή επιστολή των επιστημονικών φορέων
Πληρωμή Οι ενδιαφερόμενοι επιστημονικοί φορείς για την οικονομική ενίσχυση των 400€, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας , έστειλαν κοινή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, για να εκφράσουν τις σημαντικές επιφυλάξεις τους, σχετικά με το περιεχόμενο της νέας ΚΥΑ.
Η κριτική των φορέων επικεντρώνεται σε 3 σημεία:
Α. Οι επιστημονικοί φορείς θεωρούν εσφαλμένη την εμμονή του Υπουργείου στο κριτήριο του οικογενειακού, αντί του ατομικού εισοδήματος.
Β. Τα κριτήρια θα πρέπει να είναι ενιαία και να λαμβάνουν το χορήγημα όσοι το έχουν περισσότερο ανάγκη, με εισοδηματικά κριτήρια και με αύξουσα εισοδηματική κλίμακα (μέχρις εξαντλήσεων των διαθεσίμων πόρων).
Γ. Να προβλεφθεί η χορήγηση βοηθήματος 800 ευρώ στους νοσήσαντες από Covid-19 επιστήμονες και 2.000 ευρώ στις οικογένειες των θανόντων επιστημόνων από την ασθένεια.
upload Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 6 Απριλίου 2021 01:24
Ενοικιάζεται ή Πωλείται οδοντιατρείο με εξειδίκευση στα εμφυτεύματα
Αγγελία
Ενοικιάζεται ή Πωλείται οδοντιατρείο με εξειδίκευση στα εμφυτεύματα. Διαθέτει σύγχρονο και υπερπλήρη εξοπλισμό, με δύο έδρες, σε κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης, επί της Καβέτσου και με πελατολόγιο, σε νέο οδοντίατρο.
Περιοχή : Μυτιλήνη
2 Φωτογραφίες : Φωτογραφία Τηλέφωνο : 6944578598
upload Δημοσιεύθηκε : Σάββατο 3 Απριλίου 2021 01:23 Α3-210403
Ενίσχυση των 400€: Αυξάνονται οι δικαιούχοι
Εργάνη Σε περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες θα χορηγηθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 400 ευρώ, σύμφωνα με διευκρινίσεις του υπουργείου Εργασίας.
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, τροποποιείται η ΚΥΑ με αριθμό 5629/22 της 4ης Φεβρουαρίου 2021 (Β’ 450/2021).
Οι σημαντικότερες αλλαγές είναι οι εξής:
 1. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, που έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος έως και την 31η Δεκεμβρίου 2014, θα πρέπει για να είναι δικαιούχοι της ενίσχυσης, αφενός να εμφανίζουν μείωση κύκλου εργασιών ή ακαθάριστων εσόδων την περίοδο Απριλίου-Δεκεμβρίου 2020 και αφετέρου το οικογενειακό τους εισόδημα για το 2020 να μην υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.
 2. Για τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες που έκαναν έναρξη επαγγέλματος μετά την 1η Ιανουαρίου 2015 και έως την 5η Φεβρουαρίου 2021, η μόνη προϋπόθεση που τίθεται είναι να μην εμφανίζουν οικογενειακό εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ.
Για τη λήψη της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης θα υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση-αίτηση στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» έως τις 15 Απριλίου 2021. ( Πηγή : naftemporiki )
upload Δημοσιεύθηκε : Πεμπτη 1 Απριλίου 2021 23:54
Εξάμηνη σύμβαση με Ορθοδοντικό
ΕΔΟΕΑΠ Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης προτίθεται να συνάψει εξάμηνη σύμβαση πλήρους απασχόλησης (πεντάωρης εργασίας), για 1 θέση Ορθοδοντικού Οδοντίατρου, στο οδοντιατρικό τμήμα στην Αθήνα.
Η υποβολή υποψηφιότητας θα γίνεται δεκτή μέχρι και την
Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από πλήρες βιογραφικό σημείωμα, θα τύχουν απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού και θα γίνονται δεκτές με ηλεκτρονική αλληλογραφία.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 19:22
Ζητείται Οδοντίατρος/Παιδοδοντίατρος για συνεργασία
Αγγελία
Ζητείται νέα, καλή, δυναμική Οδοντίατρος/Παιδοδοντίατρος, χωρίς δεσμεύσεις, για μόνιμη συνεργασία σε τουριστική περιοχή.
Περιοχή : Πλησίον Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία : Email
upload Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 19:33 Α1-210322
Γίνε ανάδοχος οδοντιατρικής φροντίδας σε Παιδικό Χωριό SOS
ΟΣΘ Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης απευθύνει έκκληση σε όσα μέλη του ενδιαφέρονται να γίνουν ανάδοχοι οδοντιατρικής φροντίδας των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS, στο Πλαγιάρι.
Στόχος της δράσης είναι η οδοντιατρική και πιθανώς ορθοδοντική φροντίδα κάθε φιλοξενούμενου παιδιού, να ανατεθεί σε έναν/μία συνάδελφο, που θα παρακολουθεί το παιδί μέχρι την ενηλικίωσή του, χωρίς αμοιβή, ως κοινωνική/εθελοντική παροχή, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί.
Οι εθελοντές συνάδελφοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την
Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021
Στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι διαμένουν 50 παιδιά, εκ των οποίων περίπου τα 30 είναι ηλικίας 3-12, ενώ τα 20 είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
upload Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 19:45
Ζητείται Γενικός Οδοντίατρος
Αγγελία
Υπερσύγχρονο οδοντιατρείο, με δύο έδρες, αναζητά Γενικό Οδοντίατρο, για μόνιμη συνεργασία, με πολύ ευνοϊκούς όρους συνεργασίας.
Περιοχή : Νάξος
Επικοινωνία : 6972810020 Email
upload Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 21:33 Α1-210318
Νέα εμφάνιση για το info window και full screen του χάρτη
Χάρτης
Με τη νέα του μορφή, ο χάρτης ομαδικής παρουσίασης των θέσεων των οδοντιατρείων, έχει δύο σημαντικές βελτιώσεις.

A. Το info window, το μικρό παράθυρο που ανοίγει κάνοντας κλικ επάνω στον δείκτη θέσης κάθε ιατρείου, έγινε έγχρωμο, με βελτιωμένο layout.

Σε αυτό το παράθυρο, εμφανίζονται κατά σειρά οι εξής πληροφορίες:
 1. Ονοματεπώνυμο συναδέλφου
 2. Ειδικότητα και τίτλοι σπουδών
 3. Περιγραφή των υπηρεσιών που παρέχει το συγκεκριμένο ιατρείο
 4. Link για το website του συναδέλφου
B. Η δεύτερη σημαντική βελτίωση που κάναμε, είναι ότι με το πάτημα ενός πλήκτρου (στην επάνω δεξιά γωνία του χάρτη), ο χάρτης αποδεσμεύεται από τα όρια της ιστοσελίδας και ανοίγει σε πλήρη οθόνη, για άνετη και ανεμπόδιστη πλοήγηση.

Αυτός ο χάρτης έχει τις προδιαγραφές για να συγκεντρώσει όλα τα sites των ελλήνων οδοντιάτρων, στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου εργάζεται έλληνας οδοντίατρος, με μοναδική προϋπόθεση, την καταχώριση των ιατρείων.

Όχι μόνο ο καθένας μόνος του, με τον δικό του ατομικό χάρτη θέσης ιατρείου στο site του, αλλά και το σύνολο των οδοντιάτρων, οργανωμένα, μέσα στο ίδιο app, σε μία μεγάλη ομαδική κοινή παρουσίαση. Χρήσιμη για οδοντίατρους και ασθενείς.

Give it a try, κατά προτίμηση σε full screen.
Βίντεο-αγγελίες στην Οδοντιατρική
Βίντεο-αγγελίες Η Οδοντιατρική επεκτείνει τα μέσα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε τις αγγελίες σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε βίντεο.

Οι κατηγορίες αγγελιών που μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα με τη χρήση βίντεο είναι οι αγγελίες που αφορούν την πώληση εξοπλισμού και την ενοικίαση ή πώληση οδοντιατρείου.

Η λήψη βίντεο ακόμα και από τα κινητά τηλέφωνα καθιστά εύκολη τη βιντεοσκόπηση ενός θέματος και η δυνατότητα αποστολής ενός σχετικά μεγάλου αρχείου βίντεο είτε ως συνημμένου (μέχρι 20 ΜΒ), είτε με τη χρήση του Google Drive (μέχρι 60 ΜΒ) καθιστά τεχνικά εφικτή και εύκολη αυτή τη διαδικασία.

Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 10 ευρώ (που προσαρμόζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου βίντεο και τον χρόνο που απαιτεί η επεξεργασία του).
Μέλος ή Επισκέπτης στην Οδοντιατρική
Εγγραφή καταλόγου Αξιοποιώντας μία εμπειρία 15 ετών συνεργασίας με τους συναδέλφους, προχωρήσαμε σε μία σημαντική αναδιάρθρωση του τρόπου εγγραφής στους καταλόγους μας, εισάγοντας τη διάκριση μέλους / επισκέπτη στον ιστότοπό μας.

Αυτό ουσιαστικά αντιστοιχεί στην αλλαγή του τρόπου διάθεσης των υπηρεσιών μας, δίνοντας προτεραιότητα, καλύτερη και φθηνότερη πρόσβαση στα μέλη μας, επιτρέποντας παράλληλα μία χαλαρή σχέση συνεργασίας με τους υπόλοιπους συναδέλφους.

Όσοι επιλέγουν να εγγραφούν ως μέλη στην Οδοντιατρική, αποκτούν πρόσβαση σε ένα πακέτο βασικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνει καλύτερη προβολή μέσα από τους καταλόγους, με περισσότερα εργαλεία, δυνατότητες και διασύνδεση, πιστοποίηση και συστηματική ενημέρωση των στοιχείων, καταχώριση στον χάρτη με τις θέσεις των οδοντιατρείων, έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται με χρέωση και προτεραιότητα πρόσβασης στις δημοσιεύσεις μας, σε σχέση με τα μη μέλη.

Δείτε τις αλλαγές στις πληροφορίες εγγραφής και στη φόρμα υποβολής στοιχείων.
Προσθέστε το οδοντιατρείο σας στον χάρτη της Ελλάδας
Google Maps Η Οδοντιατρική δημιούργησε μία εφαρμογή βασισμένη στους χάρτες της Google, για να αποτυπώσει στον χάρτη τις θέσεις των οδοντιατρείων στην Ελλάδα, ξεκινώντας από τα στοιχεία των 600 συναδέλφων που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του ιστότοπού μας.

Η τοποθέτηση του οδοντιατρείου σας στον χάρτη γίνεται χωρίς χρέωση, αντλούμε όμως από τους καταλόγους μας, μόνον όσα στοιχεία είναι πιστοποιημένα.

Επισκεφθείτε την εφαρμογή, για να διαπιστώσετε με ποιό τρόπο
 1. Εμφανίζει τις θέσεις των ιατρείων
 2. Διακρίνει τις ειδικότητες χρησιμοποιώντας διαφορετικούς markers
 3. Ανοίγει ένα info window κάνοντας κλικ επάνω σε κάθε marker
 4. Περιγράφει το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών που παρέχει κάθε ιατρείο
 5. Συνδέει κάθε marker με τον επαγγελματικό ιστότοπο του συναδέλφου ή αν δεν υπάρχει, με τα στοιχεία του στους καταλόγους μας, για περισσότερες πληροφορίες
Αν με τη συνεργασία και τη συμμετοχή των συναδέλφων καταφέρουμε σε βάθος χρόνου να εντάξουμε στην εφαρμογή το μεγαλύτερο μέρος των οδοντιατρείων, αυτή η ομαδική παρουσίαση-διασύνδεση μπορεί να γίνει βασικό εργαλείο αναζήτησης οδοντίατρου από ασθενείς, αλλά και μία αξιόπιστη καταγραφή της κατανομής των οδοντιατρείων στην Ελλάδα, χρήσιμη για πολλούς λόγους και για τους ίδιους τους συναδέλφους.
 
Ημερολόγιο
21ος Χρόνος
Ο ιστότοπός μας ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2000
Διάκριση
Η Οδοντιατρική είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός ενημέρωσης στην Ελληνική Οδοντιατρική
Συνδρομές
Η οικονομική υποστήριξη της Οδοντιατρικής
Ερωτήσεις οδοντιάτρων
Μάθετε πως να δημοσιεύετε ερωτήσεις προς συναδέλφους
Ανοιχτά έγγραφα
Τα επιστημονικά μας άρθρα υπόκεινται σε διαρκή βελτίωση από τους συναδέλφους
Αγγλικά κείμενα
Μπορείτε να δημοσιεύετε κείμενα στα Αγγλικά
Εγγραφή εργαστηρίων
Δημιουργία καταλόγου εργαστηρίων
24 ώρες
Η τοποθεσία διανυκτερεύει..
visitors
More than 12.000.000 visitors since November 27, 2000
 Free Website Statistics
© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2021
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster