ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

  

   
 

Η θέα από το ιατρείο μου
Φωτογραφία :  Κωνσταντίνος Φουσέκης

 

 
Η  Μνήμη


Ο Κωνσταντίνος Φουσέκης, συνάδελφος προσθετολόγος, έφυγε στην ηλικία των 34 ετών από νεόπλασμα του εγκεφάλου.

Είχε μετεκπαιδευθεί στο πανεπιστήμιο του Κιέλου της Γερμανίας, όπου έκανε και τη διδακτορική του διατριβή. Τα τελευταία 6 χρόνια εξασκούσε το επάγγελμα στην Ηγουμενίτσα.

Ήταν παντρεμένος με την Χάρις Πριοβόλου, παιδοδοντίατρο, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Κοσμά και τον Δημήτρη, τεσσάρων και δύο ετών αντίστοιχα.


   
Η  Εκδήλωση


Στη μνήμη του, για την απόδοση τιμής στην επιστημονική του ιδιότητα, αλλά και για τη συγκέντρωση της μέγιστης δυνατής οικονομικής βοήθειας προς τη σύζυγο και τα παιδιά του, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας διοργανώνει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007 επιστημονική ημερίδα που θα διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα με θέμα :

"  Έλλειψη ενός δοντιού : Αντιμετώπιση από διαφορετικές ειδικότητες "

Την εκδήλωση πλαισιώνουν σειρά καταξιωμένων συναδέλφων, πολλοί εκ των οποίων υπήρξαν φίλοι του Κωστή και την στηρίζουν πολλές εμπορικές εταιρείες.

Μετά από πρόταση της συναδέλφου, παιδοδοντιάτρου, κ. Άννας Μανάκου και με πρωτοβουλία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας ανοίχθηκε ειδικός τραπεζικός καταθετικός λογαριασμός, με σκοπό την καλύτερη οικονομική διεκπεραίωση συμμετεχόντων και μη στην ημερίδα.

Ο λογαριασμός αυτός τηρείται στην EUROBANK με IBAN GR 7402601150000010100646242. Όσοι συνάδελφοι θα ήθελαν να συνεισφέρουν οικονομικά χωρίς να συμμετάσχουν στην ημερίδα, παρακαλούνται για την διευκόλυνση της διοργάνωσης, μαζί με την αναγραφή του ονοματεπώνυμού τους στο δελτίο κατάθεσης, να αναγράφουν τα χαρακτηριστικά Χ.Π. (χωρίς παρουσία).


   
Το μήνυμα του προέδρου του Ο.Σ. Θεσπρωτίας


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η επιστημονική αυτή ημερίδα αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής για την βαρύτατη απώλεια του αειμνήστου συναδέλφου μας Κωνσταντίνου Φουσέκη. Με τη φιλική παρουσία διακεκριμένων ομιλητών και την ευγενική χορηγία γνωστών εταιρειών προσδοκούμε στην συμμετοχή - στήριξή σας για την εξασφάλιση των σκοπών αυτής της διοργάνωσης.

Γρηγόρης Κιτσάτης
Πρόεδρος Ο.Σ. Θεσπρωτίας


   
 


Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας και χρηστικές πληροφορίες στην επόμενη σελίδα
 

   
 copyright © Odontiatriki.gr :  2000-2007

Ημερομηνία αρχικής δημοσίευσης 26 Ιουλίου 2007
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster