ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 

   

Η στιγμή της βράβευσης
 

Εικονίζονται (από αριστερά), ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο Δρ Παύλος Τσίμας, η Υπ. Δημ. Σχέσεων Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. Δρ Σαπφώ Τζαννέτου, η Δρ Κατερίνα Δούμα και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. κ. Βασίλειος Σταθόπουλος
 
 
Η Βράβευση


Στις 3 Δεκεμβρίου 2005 στο ξενοδοχείο «Hilton» των Αθηνών παρουσία πολλών τιμώμενων προσώπων, σε μια ξεχωριστή και ζεστή «οικογενειακή» εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα 10 χρόνων δράσης του, ο Σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού» βράβευσε με το συμβολικής αξίας «Βραβείο Προσφοράς προς τα παιδιά, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» την επιστημονική Εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας.

Η Εταιρεία Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. διοργάνωσε από το τέλος του 2004 ένα πρόγραμμα στα πλαίσια του οποίου τα μέλη της προσέφεραν εθελοντικά δωρεάν ορθοδοντική θεραπεία σε παιδιά που φιλοξενούνται στο Σύλλογο.

Ήδη βρίσκονται σε θεραπεία η πρώτη ομάδα παιδιών και χάρις την υπερπροσφορά αγάπης των συναδέλφων ορθοδοντικών υπάρχει δυνατότητα για θεραπευτική κάλυψη φιλοξενουμένων παιδιών και στο μέλλον.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν ο Ο.Σ.Α. και ο συνάδελφος κ. Κ. Τράσσιας για αφιλοκερδή παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.
 

Ο Σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού» τιμώντας πρόσωπα και φορείς που με τις υπηρεσίες και την διάθεσή τους πρόσφεραν αφιλοκερδώς την βοήθειά τους για ένα μεγαλύτερο και ομορφότερο χαμόγελο από τα παιδιά, θέλησε να τους ευχαριστήσει για την συνεισφορά τους στη παραπάνω προσπάθεια.

Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, καθώς τα βραβεία δόθηκαν από τα φιλοξενούμενα παιδιά του Συλλόγου και συνοδεύονταν από ζωγραφιά και μια πολύ μεγάλη, θερμή αγκαλιά.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βασίλειος Σταθόπουλος.

Τέλος θέλουμε να σημειώσουμε ότι πολύ όμορφο ήταν το ίδιο το βραβείο, ένα μεταλλικό αγαλματάκι – αγοράκι το οποίο κρατάει το logo του Συλλόγου και συμβολίζει το χαμόγελο και την χαρά των παιδιών που χάρις την μέριμνα του Συλλόγου βρήκαν.Η δική σας συμμετοχή


Στοχεύοντας στην συνεχή συνεργασία με το σύλλογο «Χαμόγελο του παιδιού» θα ήταν ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά συναδέλφου ορθοδοντικού να αναλάβει μια δωρεάν θεραπεία στις περιοχές όπου ο Σύλλογος διατηρεί ξενώνες φιλοξενίας, δηλαδή στην Αττική, Κέρκυρα και Κόρινθο.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά στο τηλέφωνο της Εταιρείας 210-8227576, στο φαξ 210-8253176, στην ηλεκτρονική διεύθυνση pub-relations@eogme.gr ή info@eogme.gr και με την υπεύθυνη του προγράμματος κα Σαπφώ Τζαννέτου στο τηλ: 210-6850662.Επίλογος


Δημοσιεύοντας το δελτίο τύπου της ΕΟΓΜΕ αισθανθήκαμε κι εμείς με τη σειρά μας την ανάγκη να εκφράσουμε την εκτίμησή μας και την ευαρέσκειά μας προς τον πρόεδρο της Εταιρείας κ. Β. Σταθόπουλο, τα μέλη της εταιρείας και όλους του συναδέλφους που παίρνουν μέρος σε αυτό το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς.

Ξέρουμε ότι ανάλογες συμπεριφορές υπάρχουν κι άλλες ακόμα μεταξύ των συναδέλφων μας και θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση για εμάς, αν μπορέσουμε να προβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές.

top


copyright © Odontiatriki.gr :  2000-2006

Ημερομηνία αρχικής δημοσίευσης 6 Φεβρουαρίου 2006
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means, without permission in writing from the webmaster