ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 

   

Dental 2005
 

Επίσκεψη στην έκθεση οδοντιατρικού εξοπλισμού και υλικών
 

 
 
Οι οδηγίες


 1. Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας, κατά προτίμηση, χωρίς να τις επεξεργαστείτε. Την επεξεργασία θα την κάνουμε εμείς με δικά μας μέσα.
   
 2. Τα φωτογραφικά αρχεία θα πρέπει να είναι σε μορφή .jpg με την ελάχιστη δυνατή συμπίεση.
   
 3. Εάν το μέγεθος του αρχείου της φωτογραφίας είναι πολύ μεγάλο και δυσκολεύεστε να το στείλετε, τότε εφόσον διαθέτετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, μειώστε μόνο τις διαστάσεις της φωτογραφίας (έτσι θα μειωθεί το μέγεθος του αρχείου).
   
 4. Τα αρχεία θα τα επισυνάψετε στο email που θα μας στείλετε και στο κείμενο του email θα αναφέρετε τα ονόματα και τα μεγέθη των αρχείων που έχετε επισυνάψει.
   
 5. Στο κείμενο του email γράψτε μας επίσης μία περιγραφή της φωτογραφίας (ως λεζάντα) .
   
 6. Εάν σε μία φωτογραφία (πχ από μία επιστημονική εκδήλωση) εμφανίζονται πρόσωπα, αναφέρετε τα ονόματα και την ιδιότητά τους.
   
 7. Γράψτε μας το όνομα του προσώπου που έχει τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας που προορίζεται για δημοσίευση, για να το ενσωματώσουμε σε αυτήν.
   
 8. Οι φωτογραφίες μπορούν να φιλοξενηθούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα (επίδειξη και απόσυρση) ή μακροχρόνια (επίδειξη και αρχειοθέτηση).
   
 9. Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες φωτογραφίες θέλετε.
   
 10. Εάν ασχολείσθε συστηματικά με τη φωτογραφία, μπορείτε να μας αναφέρετε τον εξοπλισμό και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσατε κατά τη λήψη των συγκεκριμένων φωτογραφιών.
   
 11. Αξιολογείστε τη φωτογραφία πριν μας τη στείλετε, ώστε να πληροί τα στοιχειώδη κριτήρια ποιότητας.
   
 12. Το θέμα της φωτογραφίας δεν περιορίζεται στα πλαίσια της Οδοντιατρικής, ωστόσο ιδιαιτέρως η δική σας συμβολή, με αποστολή φωτογραφιών από συμβάντα οδοντιατρικού ενδιαφέροντος από όλη την Ελλάδα, είναι αναντικατάστατη.
   
 13. Εάν χρειαστείτε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας.top


copyright © Odontiatriki.gr :  2000-2006

Ημερομηνία αρχικής δημοσίευσης 2 Απριλίου 2006
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means, without permission in writing from the webmaster